Rulada de carne cu ardei agro-dolce

de AnAmAryAnA in Pui, 18 Mar 2013 | 3280 vizualizari

 

Am prin gustul la scris si la postat retete asa ca va prezint cu succes sper, reteta cu numarul.....3.sper sa mai adaug un 0 cat de curand.

 

INGREDIENTE

  • 300-500 grame de carne tocata piept de pui
  • 2 ardei grasi rosii
  • o legatura de patrunjel verde
  • o bucata de pastrama,kaizer,sau orice alt preparat aveti
  • cativa catei de usturoi
  • 3 oua
  • sare,piper,cimbru
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri de otet
  • 2 linguri de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne cu ardei agro-dolce:

Mai intai condimentam carnea cu sare,piper,cimbru si usturoi pisat bine sa se amestece aromele.

Punem 2 oua la fiert si le fierbem tari.

Ardeii ii taiem fasii subtiri si ii punem in tigaie la calit cu capacul pus.Cand sunt gata se scot si se face sosul agro-dolce...adica:in uleiul din tigaie punem otetul si zaharul si lasam 1 minut sa fiarba(amestecand continuu sa nu se arda zaharul).Rasturnam ardeii, presaram putina sare,punem capacul si stingem focul.

Bucata de pastrama o taiem fasii cat mai subtiri.

Revenim la carne si punem oul ramas,patrunjelul tocat marunt si amestecam bine.

Intr-o tava sau un vas termorezistent punem un strat de carne,feliile de pastrama(dar mai pastram cateva pentru ornat)ardeii si ouale taiate in jumate,si restul de carne deasupra.

Apoi punem feliile de pastrama ramase si dam la cuptorul incins pentru vreo 30 minute la foc mediu.

TIPS-URI

1

Se serveste cu salata.

2

E buna calda dar si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu ardei agro-dolce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si maioneza