Rulada de carne in bacon

de ralu_ca in Porc, 7 Dec 2013 | 61831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 felii bacon 
  • 500 g carne tocata
  • 400 g cascaval
  • 2 capatani usturoi
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust
  • boia iute (chili)
  • 2 linguri miere
  • 3 linguri sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne in bacon:

Carnea tocata se amesteca cu usturoiul pisat, ouale crude, patrunjel tocat, sare si piper. Pregatim doua folii de aluminiu mai maricele pe care se asaza feliile de bacon (vezi foto), 4 jos si 3 deasupra la fel ca in foto. Impletiturile se condimenteaza cu chili si sare, carnea o impartim in doua in mod egal.

Pe alta folie am intins carnea, apoi am ras cascaval si am rulat cu ajutorul foliei. Apoi am asezat usor ruloul (fara folie) intr-o parte a impletiturii de bacon. Urmeaza infasurarea cu ajutorul foliei, inchid capetele si rulourile obtinute (pentru ca vom prepara doua) le punem in tava cu apa pana la jumatatea rulourilor si le introducem la cuptor pentru 1 ora.

Scoatem tava din cuptor, desfacem capetele cu grija, dar sa ramana pe sub rulada, si le ungem cu amestecul obtinut astfel:  intr-un vas se pun 2 linguri miere, 3 linguri sos soia, 1/2 lingurita chili si 1 lingurita sare. Se omogenizeaza si se ung suprafata si lateralele rulourilor, apoi le dam la cuptor pana se rumenesc.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in bacon cu sos de coniac