Rulada de cascaval cu branza si sunca aperitiv

de Miha in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2010 | 16030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g cascaval
  • 50 g unt
  • Pentru umplutura:
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g sunca
  • 1/2 ardei gras rosu
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval cu branza si sunca aperitiv:

Sunca o taiem cubulete mici. La fel si ardeiul.

Branza o mixam intr-un castron, cu sare si piper, pana obtinem o crema fina. Adaugam sunca si ardeiul si omogenizam.

Cascavalul il dam pe razatoare, condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam untul moale, la temperatura camerei. Framantam compozitia pana se omogenizeaza si capata consistenta plastilinei.

Pe o folie alimentara intindem compozitia de cascaval intr-o foaie de aproximativ 0.5 cm. Repartizam pe intreaga suprafata crema de branza cu ardei si incepem sa rulam, ajutandu-ne de folie.

Punem rulada la frigider pentru cel putin 3 ore.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval cu branza si sunca aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

03.01.2010, 21:15

Mmm, ce-mi place rulada asta

BiancaGarboan 1

06.03.2012, 13:54

Arata foarte bine o sa o incerc si eu

Miha 1

06.03.2012, 14:47

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini tarte cu zacusca