Rulada de curcan cu branza

de meosiris in Curcan, 5 Oct 2010 | 7328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de curcan
  • 50g branza feta
  • 50g cascaval ras
  • 1 lingura smantana
  • 1/2 ardei gras
  • patrunjel verde
  • sare,
  • piper
  • delikat
  • rozmarin
  • 2 frunze dafin.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan cu branza:

-Am amestecat branza feta cu cascavalul, smantana, ardeiul gras taiat cubulete, patrunjelul tocat marunt, apoi am pus sare si piper.
-Am spalat pipetul de curcan, apoi l-am taiat fileuri subtiri pe care le-am batut ca la snitele.
-Le-am asezat pe o folie de Al, una langa alta, fara sa las un loc liber intre ele. Le-am condimentat cu sare, piper, delikat si rozmarin iar deasupra lor am turnat umplutura de branza uniform.
-Rulam cu ajutorul foliei de Al, apoi legam bine rulada cu ata din papiota.
-Asezam rulada astfel obtinuta in tava unsa cu putin ulei iar pe langa ea, putem pune cartofi taiati cubulete si o rosie felii.
-Mai presaram putin delikat deasupra si rozmarin, asezam frunzele de dafin si bagam la cuptor la foc potrivit pana totul este rumenit frumos.
-Foarte gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan cu branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de foietaj cu curcan