Rulada de piept de porc la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 28 Ian 2016 | 4118 vizualizari

 

Foarte buna a fost.

 

INGREDIENTE

  • 1,8 kg piept de porc
  • 50ml ulei
  • boia dulce
  • boia iute
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de piept de porc la slow cooker Crock-Pot:

Bucata de fleica trebuie sa fie mai subtire si impanata.

Se pune pe tocator cu stratul de grasime dedesubt si se presara cu condimentele.

Se ruleaza strans si se leaga cu ata de bucatarie.

Se unge cu ulei si se presara cu condimente pe toate partile.

Se unge vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l cu ulei si se pune rulada in el.

Se mai toarna putin ulei deasupra si se pune capacul.

Se pune pe pozitia high pentru 6 ore.

Ultimele 40 de minute am lasat vasul fara capac.

Se scoate pe o farfurie si se lasa sa se raceasca complet.

Se feliaza si se serveste.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte condimente care va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de piept de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute vegetariene, in foi de vita la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital