Rulada de porc

de T I M E A in Porc, 5 Mai 2012 | 5736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 kg pulpa de porc 
  • 1 ardei rosu 
  • 1 ardei verde 
  • 1 ceapa 
  • 1/2 capatana usturoi 
  • cimbru 
  • oregano 
  • roinita 
  • sare si piper 
  • 4-5 linguri ulei de masline 
  • 2 bucati carnati
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Taiem carnea de-a lungul in doua. Batem bine fiecare bucata de carne in parte pe ambele parti.

Tocam marunt ceapa, ardeiul, usturoiul si ierburile si le amestecam intr-un bol impreuna cu uleiul de masline, sare si piper. 

Intidem compozitia obtinuta pe fiecare bucata de carne. Asezam carnatul intr-un capat, apoi rulam si legam cu ata de bucatarie.

Bagam la cuptorul incins la 180- 185 grade, timp de 40-50 min. Tava o ungem usor cu ulei de masline.

Putem servi cald cu orice garnitura sau rece ca aperitiv.

Pofta buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu ciuperci