Rulada de pui

de DanaModog in Pui, 17 Dec 2014 | 3157 vizualizari

 

Cateodata imi doresc ceva bun si rapid asa ca mai improvizez cu ce am prin bucatarie. Sper sa va placa. :D

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 8 ciuperci champignon
  • 4 felii de sunca mai grosute
  • 4 felii de cascaval de jumatate cm grosime
  • Ulei
  • Sare
  • Piper
  • Rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Pulpele dezosate se bat cu ciocanelul de snitele si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin. Se impart ingriedientele si se pun pe pulpe. Rulam carnea si ca sa nu iasa umplutura le prindem cu scobitori si le dam la cuptor intr-o tigaie unsa cu ulei. Dupa 15 minute intoarcem ruladele.

TIPS-URI

1

Ruladele se pot inveli in pacon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada colorata din piept de pui