Rulada din muschi de porc cu ciuperci - La multi ani Bucataras!!!!!!!

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2011 | 8164 vizualizari

 

La multi ani Bucataras, sa cresti din ce in ce mai mare, sa ramai la fel de plin de viata, la cat mai multe retete ai la cati mai multi vizitatori!!!!

 

INGREDIENTE

  • o bucata muschi de porc de aproximativ 1 kg
  • 1 borcan de ciuperci
  • 2 linguri tocana de legume sau bulion
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel
  • cascaval
  • bacon sau kaiser
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschi de porc cu ciuperci - La multi ani Bucataras!!!!!!!:

Spalam muschiul, dupa care il uscam cu un servetel.

Crestam muschiul pe jumatate, astfel incat sa nu se desprinda.

Batem usor cu ciocanul de snitele pe ambele fete.

Condimentam cu sare, piper si busuioc uscat.

Intr-o tigaie punem uleiul de masline, apoi tocana de legume si ciupercile, pe care le vom cali usor, condimentam cu sare si piper si asezonam cu patrunjel.

Peste muschiul de porc punem ciupercile calite, apoi asezam fasii de kaiser sau bacon, una langa alta, iar peste vom pune felii de cascaval.

Rulam cu grija si prindem din loc in loc cu scobitori pentru a nu iesii umplutura.

Deasupra invelim cu fasii de bacon.

Acoperim rulada cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute, dupa care desfacem folia si stropim cu vin.
Lasam rulada in continuare la cuptor inca 30 de minute. Timpul de preparare depinde de fiecare cuptor in parte, testati cand vedeti ca a inceput sa se rumeneasca. Servim alaturi de o salata si o portie de cartofi taranesti. Pofta buna!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschi de porc cu ciuperci - La multi ani Bucataras!!!!!!!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

mirela0911 1

20.12.2011, 22:03

mmmm ce delicios!

mihaelar63 1

20.12.2011, 23:33

Ce bunatate extra -mega-gustoasa

Dana Cristea - pusikmea 1

21.12.2011, 07:11

neata, va multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton