Rulada din omleta

de Miha in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2011 | 20979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g cascaval
  • sare si piper
  • cateva masline fara samburi
  • Pentru umplutura:
  • 4 felii sunca
  • 100 g branza Almette
  • putina ceapa
  • cateva fire de marar
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta:

Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare. Se adauga cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, se pipereaza dupa gust si se omogenizeaza. Compozitia se toarna intr-o tava mica (25/15 cm) tapetata cu hartie de copt, se presara cu masline taiate rondele si se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor.

Se rastoarna pe o bucata de hartie de copt si se lasa la racit.

Crema de branza se amesteca cu ceapa si mararul tocate marunt. Se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se poate folosi si branza de vaci, care se amesteca cu smantana si se mixeaza.

Pe blatul de omleta racit punem feliile de sunca, apoi crema de branza. Rulam blatul cat mai strans posibil, invelim in hartia de copt si dam la rece, pentru jumatate de ora, apoi se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

11.04.2011, 09:09

Miha 1

11.04.2011, 11:10

Multumesc mult tuturor!
Este foarte buna, chiar merita incercata. Au mancat si puiutii mei. Cate o bucatica mica. )

gaby_gabytza 1

07.09.2011, 11:26

as manca si eu omleta asa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Turnulete taranesti