Rulada din piept de pui

de meosiris in Pui, 5 Oct 2010 | 6601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui
  • 3 ardei grasi
  • cascaval ras
  • 200g mozzarella
  • patrunjel verde
  • sare,
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • delikat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui:

-Taiem carnea in felii mai subtiri pe care le batem ca la snitel.
-Le condimentam si le asezam pe o folie de aluminiu. Deasupra asezam ardeii grasi taiati cubulete, patrunjel tocat si mozzarella, deasemenea taiata cubulete mici.
-Rulam cu ajutorul foii de Al si strangem bine rulada.Capetele le aranjati in sus, caci se mai scurge in tava...eu asa am patit.
-Asezam in tava de cuptor si lasam la 170C aproximativ 25 de minute.
-Scoatem, desfacem folia si deasupra ruladei asezam un amestec facut din patrunjel verde tocat, ardei grasi cubulete si cascaval ras. Condimentam cu rozmarin, putin cimbru, sare si piper, strangem din nou folia, dar nu prea tare caci in cuptor e posibil sa se lipeasca cascavalul de aceasta, deci lasam putin spatiu liber intre folie si rulada si bagam iarasi la cuptor pana se formeaza frumos aceasta crusta deasupra ruladei.
-In ultimele 10 min desfacem folia si lasam sa prinda o culoare aurie.
Este nemaipomenit de buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Rocsi 1

06.10.2010, 11:13

bravo..ai venit cu o multime de retete foarte bune

meosiris 1

06.10.2010, 11:16

Multumesc! Este delicioasa rulada! Noua ne place tare mult!

elena1988 1

24.02.2011, 09:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui in crusta de susan