Rulada din piept de pui cu ardei si kaiser

de Laly in Pui, 8 Iul 2010 | 6605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fara os
  • 2 ardei capia copti
  • 100 gr kaizer
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui cu ardei si kaiser:

Se spala pieptul si se lasa la scurs pe un prosop absorbant.

Ardeiul se taie pe jumatate.Kaizerul se taie feliute.

Se taie pieptul de pui pe jumatate.In interiorul pieptului se face un portofel.

Peste ardei se pune feliile de kaizer,si se ruleaza.Se pune ardeiul in interiorul pieptului.

Se prinde cu o scobitoare lucul pe unde a fost introdus ardeiul,pentru a nu curge umplutura.

Se sareaza si se pipereaza pieptul.Intr-o cratita cu ulei se pune pieptul la prajit la foc mic.

Se tine pana se rumeneste usor.Se poate servi alaturi de cartofi natur,sau alaturi de alte garnituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui cu ardei si kaiser" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (28)

Laly 1

09.07.2010, 11:16

Madi va astept pe amndoua

Laly 1

09.07.2010, 11:17

Mihaela esti invitata mea

Corinuta 1

09.07.2010, 23:22

5 furcu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Shaorma