Rulada Paradis

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2010 | 8480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 60 gr unt
  • 60 gr faina
  • 300 gr lapte
  • 4 oua
  • 200 gr branza moale
  • 50 gr parmezan
  • o mana masline
  • 150 gr mortadella(orice mezel e bun)
  • 50 gr cascaval taiat cubulete mici
  • marar,patrunjel sau ce verdeata vreti voi
  • ardei rosu cubulete mici
  • 50 gr smantana groasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Paradis:

Facem un sos bechamel din unt,faina,lapte,astfel:
topim untul la foc mic, adaugam toata faina si amestecam sa nu se formeze cocoloase apoi adaugam laptele rece treptat si amestecam.
O lasam pe foc sa se lege bine,o dam la o parte si asteptam sa se raceasca.
Pana se raceste sosul facem crema de branza.
Mixam branza cu smantana,cubuletele de cascaval,verdeata,mortadella,ardeii,maslinele, pana se transforma in crema, o bagam la figider.
Separam albusurile de galbenusuri. Adaugam galbenusurile pe rand in sosul bechamel rece si mixam dupa ce am incorporat toate galbenusurile adaugam treptat albusul batut bat si amestecam de jos in sus pana se inglobeaza tot albusul,punem aluatul in tava de cuptor tapetata cu unt si hartie copt,pudram cu parmezanul ras aluatul si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru maxim 30 minute.
Dupa 30 minute o scoatem, o ungem(cat e calda cu crema )si o rulam,o punem in folie aluminiu si o dam la rece 2-3 ore...
Pofta mare !

TIPS-URI

1

PS. Reteta o am, dupa cum ii zice si in titlu, de la Paradis , careia ii multumesc frumos !!!Daca tineti rulada la frigider de azi pina maine, arata mult mai bine ! Se taie si mai usor...

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Paradis" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de orez