Rulou de pastrav

de inocika in Pastrav, 7 Dec 2014 | 3758 vizualizari

 

a iesit delicios

 

INGREDIENTE

  • file de pastrav
  • orez
  • ardei
  • branza Camembert
  • usturoi
  • coniac
  • menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pastrav:

Pastravul se fileteaza.

Orezul se pune in tigaia cu ceapa si ardei, se fierbe. Se adauga menta, fileurile se condimenteaza si se umplu cu branza. Se ruleaza, se da la cuptor.

Sosul: se piseaza usturoiul, se face o pasta. Amestecam sucul de rosii si adaugam coniac

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pastrav" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

07.12.2014, 20:29

Rocsi 1

08.12.2014, 21:40

Bine ai venit!

marcela1979 1

19.12.2014, 11:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor