Rulou de peste

de ianculubita in Salau, 19 Mar 2011 | 6979 vizualizari

 

Pentru ca se apropie zilele in care se mananca peste,va recomand cateva retete deosebite sau mai putin deosebite,cum apreciaza fiecare

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de peste alb
  • 1lingura unt
  • 1ceapa verde
  • 1-2ciuperci
  • marar,patrunjel,oregano verde
  • sare,piper,boia
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de peste:

Tai cubulete 1bucata de peste si le calesc in unt impreuna cu ceapa si ciupercile taiate marunt,

le condimentez apoi adaug verdeata tocata de asemenea marunt;

aceasta umplutura o impart in doua si le pun pe fileurile ramase,le rulez,le prind cu scobitori,le dau prin faina,ou batut si pesmet,de doua ori apoi le prajesc in baie de ulei incins;

le scot pe hartie de bucatarie,le scot scobitorile apoi le servesc cu diferite garnituri;

eu am preferat cartofii taranesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de peste" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de salau cu rosii si capere