Rulouri cu cascaval, bacon si amestec de seminte

de katty in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2016 | 2449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 380 g faina
  • 55 g tarate de grau
  • 375 ml lapte batut
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 12 g drojdie proaspata
  • 200 g bacon taiat cubulete
  • 150 g cascaval ras
  • 75 g amestec de seminte (in, susan, floarea soarelui, dovleac)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu cascaval, bacon si amestec de seminte:

Intr-un bol amestecam faina cernuta si taratele. Incalzim putin laptele batut cat sa putem tine un deget in el fara sa ne ardem, apoi punem in el zaharul, sarea,  drojdia sfaramata si uleiul de masline. Amestecam pana se omogenizeaza bine. Facem o adancitura in mijlocul fainii in care punem oul batut putin cu furculita si amestecul de iaurt cu drojdie. Framantam bine pana nu se mai lipeste de maini, acoperim vasul cu un prosop si  lasam coca la crescut pana isi dubleaza volumul.

 Intre timp tragem pentru cateva minute baconul intr-o tigaie uscata, fara grasime.
Framantam aluatul, scotand aerul din el si  il impartim in doua parti egale. Intindem pe rand fiecare foaie intr-un dreptunghi pe care presaram bacon, cascaval ras si amestec de seminte. Rulam foaia, apoi o taiem in bucati de aproximativ 2 cm grosime. Punem bucatile intr-o tava pe hartie de copt si le lasam sa mai creasca 15 minute, dupa care dam tava la cuptorul preincalzit.

Le coacem pana se rumenesc frumos. Le servim atat calde, cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu cascaval, bacon si amestec de seminte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri olandeze