Rulouri cu sunca si cascaval

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2016 | 8981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 50 gr de unt
  • 2 linguri cu mac
  • 4 foi de placintă
  • 12 felii de bacon
  • 12 felii de caşcaval
  • 2 fire de cepă verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu sunca si cascaval:

Topim untul, la foc mic. Adăugam macul şi amestecăm uşor.

Întindem foile de plăcintă (aşezate una peste alta) şi le ungem cu ou bătut.

Întindem apoi feliile de bacon şi de caşcaval, presărăm ceapa verde şi rulăm cu grijă. 

 Pentru a nu se desface,  prindem ruloul din loc în loc cu scobitori (pe care le scotem după feliere)..

Tăiem rondele potrivite şi le aşezăm într-o tava de copt.

Deasupra  adăugăm untul cu mac.

Le coacem până ce se rumenesc frumos. Poftă bună!

 Recomand a se consuma calde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu sunca si cascaval