Rulouri cu telemea si chimen

de ionela2682 in Dulciuri, 31 Mai 2013 | 3913 vizualizari

 

Nici nu va inchipuiti ce bune sunt.......

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • chimen
  • branza telemea
  • unt/ulei pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu telemea si chimen:

Desfaceti cu grija foile de placinta,asezati pe o suprafata curata o foaie ,ungeti cu unt/ulei asezati deasupra alta foaie ,radeti branza telemea pe 3/4 din suprafata ,ungeti capatul neacoperit cu telemea, cu ulei ,indoiti capetele ,rulati strans

-asezati ruloul obtinut in tava de copt unsa cu ulei

-procedati la fel cu restul foilor de placinta,lasand putin spatiu intre ele

-rulourile se ung cu putin ulei  si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.

-se pudreaza si se servesc calde sau reci

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu telemea si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu multa branza si cascaval