Rulouri de carne de porc

de misha71 in Porc, 6 Ian 2010 | 9801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc taiat rondele si batut (ca pentru snitele)- 10 bucati
  • 10 felii intregi de bacon sau costita afumata taiata fasii
  • castraveti murati taiati felii subtiri pe lungime
  • 5 oua fierte
  • 1 conserva de ciuperci taiate
  • mustar
  • sare
  • piper
  • 2 rosii taiate rondele
  • smantana pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de carne de porc:

Din muschiul de porc se taie 10 felii de aproximativ 1 - 1,5 cm grosime, care se bat ca la snitel.

Feliile de carne se dau cu sare si piper, se ung cu mustar, apoi se pun pe rand: felia de bacon intreaga (sau costita afumata taiata fasii), castravetii murati taiati, ciupercile taiate marunt, o jumatate de ou fiert (intreg sau taiat in 4).

Se ruleaza cu grija, se prind cu scobitori si se aseaza in tava in care am pus putin ulei si o cana de apa.

Se ung cu ulei, se pune cite o rondea de rosie deasupra si se dau la cuptor.

Din cind in cind se mai completeaza cu apa si ulei in tava si se mai ung rulourile.

In prezentare sunt servite cu piure de cartofi si cu gogosari cu conopida la otet.

Se pot orna cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

liana_geicu 1

07.01.2010, 15:18

Nu am mai facut de mult rulouri, dar stiu ca sunt foarte bune

Julie 1

04.07.2010, 20:47

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert Ochi de pisica