Rulouri de carne la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 8 Mar 2017 | 2952 vizualizari

 

Am zis sa ma rasfat de 8 martie, dupa ce am pedalat pe dealuri m-a apucat si foamea, aveam nevoie de ceva consistent....se stie leoaica-i carnivora, deci ceva cu carnita si un sos caloric.....

 

INGREDIENTE

  • rulouri
  • cca. 750 g carne porc spata
  • cca. 150 g cascaval
  • sare
  • sos ( sos doar pentru o portie)
  • cca. 20 g unt
  • cca. 20 g smantana grasa
  • 3-4 linguri de sos format dupa ce am pus rulourile in crock-pot
  • cca. 30 g parmezan
  • piper verde, negru, rosu, pisat
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de carne la slow cooker Crock-Pot:

Mai intai, am portionat carnea si am batut-o bine, am presarat sare pe o parte si pe cealalta, apoi am asezat cascaval, am rulat bine si am strans si capetele, apoi am prins cu ajutorul scobitorilor. Rulourile formate le-am rumenit pe o parte si pe alta, in tigaie, cu putin ulei.

Le-am scos si asezat in vasul slow cooker Crock-Pot 2.4 l, am turnat si uleiul in care am rumenit, apoi am turnat 1/2 cana cu apa. Am asezat capacul si am setat functia high pentru cca. 3 ore. Sosul l-am pregatit cu cateva minute inainte sa pun masa, sa fie fierbinte.

Am pus la topit untul, am adaugat smantana, piper macinat, nu foarte mult, ca punem si piper pisat mai mare, amestecam bine, apoi adaugam zeama formata. Apoi adaugam piper pisat mare si la final, parmezanul. Scoatem ruloul din vasul in care a fost gatit, asezam peste el sos din abundenta si mancam cu pofta, asa cum am facut eu. Am devenit dependenta de sosurile astea.....delicios...

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu piept de pui, mazare si ciuperci la slow cooker Crock-Pot