Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza

de angyb in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2012 | 9113 vizualizari

 

Am vazut reteta de cuiburi a lui Noemi asa ca am incercat si eu.Nu chiar aceiasi reteta dar a iesit ceva bun.

 

INGREDIENTE

  • 2x250g foietaj
  • 4 crenvusti
  • 50g cascaval ras
  • 100 g crema de branza
  • 50 g ketchup
  • 1 ou pt. uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza:

Tocati marunt crenvustii, apoi adaugati restul ingredientelor. Intindeti amestecul obtinut pe foaia de foietaj, dupa care rulati dar nu foarte strans. Taiati rulouri de aproximativ 2 cm .Puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

Ungeti rulourile cu oul batut si dati la cuptor aproximatim 30 de minute.

POFTA BUNA!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Mihaela11_jo 1

18.02.2012, 16:54

Foarte practic si aspectuos

irena 1

23.02.2012, 21:34

Alina26 1

14.05.2013, 04:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de foietaj - Urechiuse dulci