Rulouri de muschi cu sos de piper

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 15 Ian 2021 | 3780 vizualizari

 

Cum sa incropesti ceva bun si rapid pentru o cina in doi.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de muschi de porc
  • 4 bucatele de cascaval emmentaler
  • 30 ml ulei masline
  • piper colorat
  • 30 g unt cu 82% grasime
  • 2 linguri smantana cu 20% grasime
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de muschi cu sos de piper:

Am batut bine feliile de muschi, le-am presarat cu sare si piper pe ambele parti, am asezat pe fiecare felie de muschi cate o bucatica de cascaval apoi am rulat si am prins cu o scobitoare fiecare rulou. Am pus tigaia pe foc sa se incinga am adaugat uleiul de masline si apoi am calit rulorurile, cate 2 min pe fiecare parte. Apoi le-am asezat intr-o caticioara, am turnat uleiul din tigaie si am adaugat 1 ceasca cu apa, am dat la cuptor la foc mediu timp de 30-35 min.Apoi am scos din cuptor si am pregatit sosul. Am incins tigaia am adaugat untul, smantana si piperul si sosul lasat in cratita in care au fost rulourile la cuptor , am omogenizat, am lasat sa fiarba 5 min dupa care am pus si rulourile si am mai lasat inca 5 min sa fiarba impreuna cu sosul. Am servit cu cartofi prajiti. Nu ma innebunesc dupa aspectul sosului, nu arata prea bine, dar este foarte delicios.

Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de muschi cu sos de piper" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb