Rulouri de peste cu susan

de mimmi in Pangasius, 8 Sep 2011 | 5967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 file de peste (pangasius)
  • susan
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • curry
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 conserva mazare
  • branza topita
  • frunze de patrunjel si marar
  • putin Ulei de masline aromat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de peste cu susan:

Stergem fileurile cu un prosop de bucatarie. Batem cu ciocanul de snitele putin fileurile de peste. Le condimentam cu sare,piper si curry dupa gust,pe ambele parti. Rulam fileurile,le dam prin faina,ou batuta cu sare si susan. Se pun la prajit in ulei incins la foc mic.

Incingem 1-2 linguri ulei de masline aromat,adaugam mazarea si branza si le amestecam pana se topeste de tot branza. Se adauga patrunjel si marar tocate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de peste cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mimmi 1

09.09.2011, 16:30


Jolygina le-am pudrat cu praf de curry,de la el are culoarea galbena ! Nule-am uns cu nimic !

Bunica 1

09.09.2011, 21:18

E peste.....e foarte bun ! Doar peste crud nu mananc ....in rest....

jolygina 1

12.09.2011, 09:16

nu am stiut ,nu prea ma pricep la peste ,inca odata felicitari arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pangasius in sos picant