Rulouri de pui

de Dana2010 in Pui, 28 Ian 2010 | 4978 vizualizari

 

Foarte bune... este reteta greceasca

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 pachet de foi de placinta
  • 200 g kaizer
  • 200 g cascaval
  • 50 ml ulei
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • vegeta si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui:

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se condimenteaza.

Se ia o foaie de placinta se unge cu pensula cu ulei si apoi se taie pe latime in 2 bucati. Pe fiecare bucata se aseaza o fasie piept de pui, o fasie de kaizer si una de cascaval. Apoi se ruleaza si se pun intr-o tava in care am pus hartie de copt.

Cand am terminat toate rulourile de pus in tava le ungem cu lapte si le bagam la cuptorul inchis pentru 15-20 de minute. Le scoatem si le mai ungem inca o data cu lapte si le mai bagam 10 minute. Apoi le scoatem si le ungem cu ou. Le mai bagam cam 5 minute, pana prind o culoare aurie.

Se scot pe platou si se servesc cu icre si masline.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Inainte de a termina de impachetat ruloul ungem capetele cu ulei ca sa fim siguri ca nu se desface.

2

Se aseaza in tava cu partea terminala in jos.

3

Cascavalul si kaizerul se taie fasii subtiri.

4

Nu se pune mult cascaval deoarece se topeste si iese din aluat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

09.11.2012, 20:47

La multi ani!

Bunica 1

09.11.2013, 07:02

La multi ani!

Rocsi 1

09.11.2013, 15:21

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci boieresti