Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Un alt fel de cordon bleu...Ce imi plac retele astea pe care le poti reinventa!
- pieptul de pui il feliezi ,il condimentezi,il rulezi si il dai la rece
- bati oul bine cu putina sare
- tai cascavalul si ardeiul bastonase
- ungi un vas termorezistent cu ulei
- scoti pieptul de pui si il intinzi
- ungi fiecare fasie cu crema de branza, asezi o felie de muschi file,una de cascaval si un de ardei,apoi rulezi cu grija
- dai ruloul prin ou si pesmet de 2 ori, il fixezi cu o scobitoare si il asezi in vas
- repeti operatiunea cu fiecare bucata de piept de pui
- dai la cuptor pentru 30 minute
- dupa 15 minute scoti din cuptor si intorci rulourile pe cealalta parte si dai din nou la cuptor
- le poti servi ca atare cu salata sau cu garnitura.
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult