Rulouri de pui cu ou

de Lau in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2012 | 4453 vizualizari

 

reteta am vazut-o pe net dar nu imi aduc aminte la cine

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boaia de ardei iute
  • 4 oua fierte tari
  • cascaval
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu ou:

Pieptul de pui il taiem felii si il batem cu ciocanul pentru snitele,

Amestecam condimentele si condimentam carnea,acoperim vasuL cu folie alimetara si dam la rece cca 30 min

Batem oul bine adaugam smantana si faina,potrivim de sare si piper,

Ouale le fierbem in apa cu sare(sa fie galbenusul tare)

Dupa ce s-au racit le curatam de coaja si le taiem in 2 pe lung.

Pe bucata de carne  punem doua  jumatati de ou si rulam(daca este necesar prindem cu scobitori)

Le trecem prin amestecul de ou si le asezam in tava unsa cu ulei.

Repetam pana terminam

Dam tava la cuptor cca 20 min dupa care scoatem tava si adaugam cascaval ras deasupra,dam din nou la cuptor pana se rumeneste deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui, cu bacon si carnaciori (Reteta video)