Rulouri de pui în bacon

de diaconta in Pui, 5 Aug 2012 | 4713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui
  • Bacon felii (15 felii)
  • Felii branza topita
  • Sare,piper,boia
  • Ulei
  • Crenguta de Rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui în bacon:

Pieptul de pui se feliaza si se bate folosind o folie alimentara,astfel nu se va rupe si nu vom stropi toata bucataria.

Se condimenteaza si se lasa la frigider o ora.

Se pune apoi pe fiecare bucata cate o felie de branza topita,se închid capetele sa nu iasa branza,se ruleaza.Apoi se înfasoara în feliile de bacon.

Se pun într-un vas în care am pus putin ulei si apa.Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pâna când carnea se înmoaie.

Scoatem folia si lasam sa se rumeneasca.

Servim ca atare sau alaturi de o garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui în bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

Panacris 1

15.12.2013, 11:50

babi5 1

23.12.2013, 07:28

Alexandra Burz 1

25.01.2014, 00:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la griller