Rulouri de vinete pane, reteta reinterpretata

de trifadalia in Mancaruri de legume, 8 Oct 2018 | 3017 vizualizari

 

M-am inspirat de pe link-ul urmator https://www.bucataras.ro/retete/paneuri-de-vinete-cu-urda-10242.html al  lia maria in Aperitive / Garnituri, unde eu am rulat vinetele si le-am umplut cu kaiser si cascaval. Dar sunt delicioase in orice mod se prepara ele.
Doream efectiv o reteta de vinete pane si asa mi-a venit aceasta inspiratie, un alt mod de gatire  al lor pane.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata vanata
  • 150 gr kaiser
  • 150 gr cascaval
  • 100 ml ulei
  • 200 gr faina
  • 2 buc oua
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vinete pane, reteta reinterpretata:

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lung cat se poate de subtire si se lasa cu sare sa se inmoaie pentru 30 de minute. Apoi se pun la strecurat feliile.

Intre timp kaiserul si cascavalul se taie julien. Se ia fiecare felie se condimenteaza cu piper, apoi pe fiecare se pune cate o felie de kaiser si una de cascaval, rulandu-se cat se poate de strans.

Feliile rulate se dau apoi prin faina si ou si se prajesc in baia de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete pane, reteta reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocana padurarului