Rulouri din file de pangasius

de nico15 in Pangasius, 13 Noi 2010 | 5423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-4 fileuri de pangasius
  • 8-10 felii de sunca taiate foarte subtire
  • 200 gr de cartofi
  • 200 gr de ciuperci,
  • 1 ceapa rosie,
  • 1 ceapa alba
  • 100 gr fasole verde,
  • 2 morcovi

Pt dessign:

  • seminte de rodii si ceapa rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din file de pangasius:

Se pun cartofii la fiert, se toaca ciupercile si morcovii bare foarte subtiri,  precum si fasolea verde(a fost in prealabil fiarta) si ceapa alba care si ea se toaca marunt se trag in unt, pana se inmoaie, dupa care se scot si se aseaza pe hartie absorbanta. Se aseaza doua felii de sunca peste care se aseaza fileul de pangasius care se sareaza si pipereaza, se aseaza legumele care au fost trase in unt si se ruleaza, luand forma de rulou se va prinde la capete cu scobitori pentru a nu se desface. Sfat : cautati fileurile sa fie foarte subtiri. Dupa care le asezam in tigaie in care a fost pus ulei de masline, se vor prajii la foc mediu pe ambele parti.

Dupa ce sunt gata se scot si se lasa pe hartie absorbanta pentru indepartarea surplusului de ulei dupa care rulourile se vor taia in jumatati. Cartofii se vor scurge de apa, se vor curata de coaja si se vor taia rondele, se vor sara si pipera, se vor decora cu ceapa rosie taiata julien si cu seminte de rodie, se va pipera tot preparatul.
Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din file de pangasius" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pangasius file la cuptor cu legume