Rulouri din piept de curcan cu prosciutto

de mamaieelena in Curcan, 7 Aug 2012 | 5663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de curcan pentru snitele
  • 8 felii de prosciutto
  • 1/2 ardei rosu capia
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 150g pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de curcan cu prosciutto:

In prima faza se bate cu ciocanul de snitele carnea se da cu sare si piper si se da deoparte.

Acum se pregateste sosul bechamel din ou, faina si apa, evident sare si piper. Sosul nu trebuie sa fie prea gros sau prea subtire cum este compozitia de clatite(de care presupun ca stie toata lumea cantitatile si consistenta) 

Carnea pentru rulouri se pregateste astfel: peste carne se pun cate 2 felii de prosciutto una langa cealalta si la mijloc 2-3 bucati de ardei capia taiat pe lungime si apoi se ruleaza. Se dau prin bechamel si apoi prin pesmet pe toate partile.

Intr-o tigaie se pune ulei si se lasa la incins se pot pune apoi rulourile avand grija sa fie rumenite frumos pe toate partile scotand cand sunt gata pe hartie absorbanta. Se pot servi cu piure de cartofi sau cu orice alta garnitura doriti.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de curcan cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan Diablo cu cartofi acordeon si sos de ciuperci