Rulouri din piept de pui

de silvi0ara in Pui, 28 Oct 2010 | 4023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui fara piele si dezosat
  • 4 felii mozzarella
  • 4 bucati carnaciori afumati
  • 4 felii prosciutto crudo
  • sare si piper dupa gust
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura apa rece
  • ulei pentru prajit

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui:

Pieptul de pui se taie in 4 bucati,fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele ,avand grija sa nu il zdrobim,pentru a evita acest lucru,asezam o folie de plastic peste pui.Asezonam cu sare si piper.

Apoi se aseaza pe fiecare felie de pui cate o felie de sunca,apoi o felie de mozzarella si cate o bucata de carnacior.Se ruleaza puiul si se fixeaza cu o scobitoare.

Din oua,apa si faina facem un aluat ca pentru clatite,adaugam sare si piper dupa gust.Punem o tigaie la incins cu ulei,apoi tavalim rulourile mai intai prin faina,apoi prin aluatul din oua si le punem la prajit in uleiul incins,pana se rumenesc frumos si devin aurii.Le scoatem pe un servet de hartie sa eliminam excesul de ulei,apoi pot fi servite alaturi de o garnitura din cartofi natur si castraveciori acri. Sau chiar asa simple,sunt foarte gustoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu iaurt