Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto crudo

de LUK in Pui, 22 Sep 2011 | 11517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui dezosate
  • prosciutto crudo(cate o felie pentru fiecare pulpa)
  • cascaval (cate o bucatica pentru fiecare pulpa)
  • 1 ou
  • faina,pesmet
  • scobitori
  • ulei 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto crudo:

 Pulpa de pui se bate usor cu ciocanul pentru snitele.Optional puteti curata grasimea.

In interiorul pulpei asezam o felie de prosciutto apoi o bucatica de cascaval.Rulam,prindem la capete cu scobitori.

Punem uleiul la incins.Amestecam faina cu pesmetul.Batem oul.

Dam rulourile prin ou,pesmet apoi prajim in uleiul incins pe toate partile pana cand se rumenesc frumos.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto crudo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

LUK 1

27.09.2011, 08:30

oo mamaie nu e deloc asa..dar am mult noroc ca ma ajuta si sotul la multe..ca de cand am inceput serviciul..nu prea mai am timp de nimic..

mihaelar63 1

01.10.2011, 08:59

Super-apetisant

Lau 1

03.10.2011, 22:35

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de lamaie