Rulouri umplute cu zarzavaturi

de Krystal in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2015 | 2697 vizualizari

 

Aceasta reteta se gasseste si pe alt site pe care sunt inscrisa.

 

INGREDIENTE

  • 2 rulouri de aluat foietaj
  • 6 buc. praz
  • 5 morcovi
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cutie bacon cuburi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ou vegeta
  • dupa gust ulei piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri umplute cu zarzavaturi:

Se taie prazul rondele, morcovii in cuburi mai mici, ardeiul rosu si verde se taie si aceste in cuburi, apoi ciupercile se taie marunt. Se pune intr-o tigaiei ulei si se adauga ingredientele de mai sus mentionate si se lasa sa se caleasca pana cand zarzavaturile devin pe jumatate moi apoi se sdauga peste zarzavaturi in tigaie ciupercile, bacunul si se adauga vegeta dupa gust si piper.

Cand sunt calite zarzavaturile se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.Apoi zarzavaturile reci se amesteca cu oul. Aluatul foietaj se taie in 4 parti (1 foietaj)si se umple cu zarzavatul apoi se face ca un rulou. Rulourile se introduc in cuptorul preincins la 200'C si se lasa 20-25 minute.Din 2 aluaturi foietaj ies 8 rulouri pentru 4 persoane. Se servesc ata calde cat si reci ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute cu zarzavaturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv de craciun