Salam cu biscuiti

de andreea_angelo in Dulciuri, 2 Dec 2012 | 8993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450g biscuiti simpli
  • 100g margarina
  • 50g zahar sau miere de albine
  • 150g lapte
  • 100g miez de nuca
  • cacao
  • esenta rom si vanilie
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam cu biscuiti:

Incepem cu biscuitii,ii sfarmam si ii punem intr-un vas,laptele il punem la fiert impreuna cu zaharul sau mierea de albine,miezul de nuca il prajim un pic sa fie mai crocant,in vas,peste biscuiti,adaugam laptele caldut,miezul de nuca,margarina asa cum este ea(nu trebuie topita),esentele si cacao cata doriti,depinde de culoarea care vreti sa va iasa,framantam totul,si gustam sa vedem daca este dulce asa cum dorim,daca nu,mai adaugam un pic de zahar,impartim aluatul in trei bucati,intindem o folie transparenta si modelam pe rand fiecare bucata,le lasam la frigider mai multe ore sa se intareasca,inainte de servire,dam salamul  prin nuca de cocos.il facem felii si e gata de servit!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata