salata asortata cu sfecla rosie-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 10738 vizualizari

 

este o reteta din basarabia,grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • sfecla rosie 3-4 buc(asa sant ambalate in vid cate 4 dar sant foarte mici)
  • cartofi 4-5 mai mari
  • 1 cutie mazare mica
  • morcov 3-4 buc
  • ceapa verde 3-4fire
  • un ardei rosu gras mai mic
  • sare
  • piper macinat
  • pepene murat  1 borcan mic
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA salata asortata cu sfecla rosie-post:

Se fierb cartofi in coaja ,apoi se taie cubulete

Morcovi se fierb  pa aburi apoi se taie rondele,sau se pot cali in putin ulei,sare  si  putina apa si apoi taiati(cum va este mai usor )

Ardeiul rosu se taie cubulete

Sfecla eu o cumpar gata preparata(este in vid sau borcan sau o cumparati proaspata si o fierbeti)decat o tai feliute  subtiri  apoi se pentru a nu se imbina foarte tare culoarea roz in celelalte zarzavaturi se amesteca bine cu ulei de masline inainte

pepene murat se taie bucatele ,cubulete eu il cumpar tot in borcan

ceapa se taie pestisori,mazarea se scurge se zeama din cutie

Cand toate sant pregatite se amesteca toate impreuna,si se pune piper macinat,sare ......... este o salata extraordinar de gustoasa

PS:prima daca cand am mancat mi-a placut enorm de mult acea combinatie grozava

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "salata asortata cu sfecla rosie-post" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi noi