Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Stiu … mi-am propus sa fac in fiecare zi cel putin un fel de mancare … ei bine nu am reusit, de vina este vremea asta aiurea : ba ploaie si frig ba canicula - ma face cam lenesa. Acum este prea cald desi ieri a fost frig si ploaie…asa ca de data asta am preparat un fel de mancare rapid si usor pentru o zi ca aceasta. Enjoy!
1. Taie pieptul de pui in felii egale, asezoneaza cu sare si piper apoi prajeste-l in unt. Dup ace s-a facut aseaza feliile de peipt de pui pe o farfurie acoperita cu hartie absorbanta (pentru a se scurge excesul de grasime.
2. Intr-un vas amesteca usturoiul cu sucul de lamiae, uleiul de masline, iaurtul, parmesanul si sare&piper.
3. Pentru asamblare, amesteca pieptul de pui cu salata si paine prajita, amesteca cu o parte din sos apoi serveste salata presarata cu parmesan si sos in plus daca doresti.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult