Salata calda de cartofi

de Pasiune pentru bucatarie in Salate, 22 Apr 2010 | 7930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g cartofi
  • 4 castraveti murati
  • 100 g afumatura
  • 1 ceapa medie
  • sare si piper dupa gust
  • Sos de mustar
  • 50 gr unt
  • 3linguri cu varf faina
  • 300 ml lapte fierbinte
  • 2-3 lg mustar
  •  marar
  •  patrunjel
  • sare dupa gust

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda de cartofi:

sosul bechamel:untul se pune la topit;separat se amesteca faina cu laptele avand grija sa nu se formeze cocoloase.Cand untul este topit se adauga laptele amestecand incontinuu pana se ingroase.Se opreste focul ,se adauga mustarul si verdeturile si se potriveste de sare.

Cartofii se fierb in coaja si se taie cubulete,la fel si castravetii.Afumatura se caleste impreuna cu ceapa si se adauga la salata.Peste cartofii se adauga sosul si se potriveste de sare.

POFTA BUNA!!

salata am vazut-o in mai multe locuri:prima oara aici,apoi aici si aici asa ca m-am gandit sa o incerc si eu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Poiana cu ciuperci