Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O salată savurată mereu la fast-food alături de un fel principal.
De data asta am vrut să o prepar și eu acasă, că nu-i mare filozofie.
Și chiar așa este, spor și poftă bună! ;)
P.S. dar de data asta fără poze intermediare :d n-am fost pe fază! Dar voi mă credeți pe cuvânt de Panacris, așa-i???
Legumele se curăță și se rad, fin, julien. Se asezonează de sare și piper și se lasă la odihnă până se prepară maioneza.
Într-un vas înalt se pune uleiul, oul, muștarul și zeama de lămâie, apoi se blendează cu un mixer vertical minim 3 minute, până se obține consistența dorită.
Maioneza se adaugă ușor, ușor peste legumele tăiate jullien, amestecându-se ușor până ce se înglobează toate ingredientele.
Salata se lasă la rece minim 30 minute înainte de servire pentru a se împreuna gusturile.
Salata se servește ca atare cu crackers sau grisine, sau ca și garniture pentru diverse preparate din carne.
Simplă și gustoasă!
Spor și poftă bună!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult