Salata cu cascaval si sunca

de nyana in Salate, 1 Dec 2009 | 4200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salata mare
  • 2 legaturi de ridichi(10)
  • o ceapa rosie
  • o legatura ceapa verde
  • o felie de 1 cm grosime de cascaval afumat (50-100g)
  • o felie de 1 cm grosime sunca de praga(50-100g)
  • sare piper
  • ulei ,otet( zeama de lamaie) dupa preferinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu cascaval si sunca:

Se curata si se spala legumele se taie ceapa apoi ridichile si salata iar cascavalul si sunca de taie cubulete  mici si se adauga in salata . Se sareaza si pipereaza dupa gust iar la sfarsit uleiul si otetul (lamaia) dupa gust .

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu cascaval si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

01.12.2009, 21:36

arata bine, vreau si eu o portie!

luminita20_2006 1

02.12.2009, 20:46

si eu

pana_luminita 1

03.12.2009, 15:40

mai ai vreo portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de rosii-stil arab