salata cu ciuperci

de luminita20_2006 in Salate, 27 Aug 2009 | 7259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 4 oua
  • ~200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi mici
  • 1 legatura marar
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingura mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA salata cu ciuperci:

Ciupercile se spala se curata , se taie marunt si se pun intr-o tigaie cu un pic de ulei se   pune capacul si se lasa la foc mic astfel ele lasa apa si se fierb, cand zeama a scazut se mai lasa un pic insa sa nu se prajeasca se condimenteaza si se dau deoparte sa se raceasca. Pentru maioneza avem nevoie de 2 oua fierte si anume de 2 galbenusuri fierte si 2 crude, se mixeaza bine si se aduaga cate un pic de ulei la final adaugam mustarul si zeama de la 1/2 lamaie. Mararul se toaca marunt iar usturoiul se piseaza si se "bate" bine pana ce obtinem o pasta. Se ameasteca toate adica ciupercile maioneza , usturoiul si mararul.

Daca ti-a placut reteta noastra "salata cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (2)

opia 1

13.11.2009, 09:07

stiu ca toata lumea o stie, dar mie nu imi iese mereu. salata ta e tare reusita. felicitari! cred ca e si gustoasa

luminita20_2006 1

13.11.2009, 13:03

multumesc....asa e opia e f buna...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca raw