Salata cu crenvursti si castravete

de Corinuta in Salate, 15 Aug 2010 | 6972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g crenvursti
  • 100 g cascaval
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 castravete mic 
  • 2 linguri otet de vin alb
  • sare, piper alb macinat
  • 3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu crenvursti si castravete:

Se scoate pielita de pe crenvursti si se taie felii subtiri. Se taie cascavalul in fasii inguste.

Se curata ceapa, se spala si se taie rondele. Se spala ardeiul si se taie in fasii inguste. Se spala bine castravetele sau se curata si se taie rondele subtiri.

Se condimenteaza otetul cu sare si piper si se adauga uleiul incet amestecand continuu.

Se amesteca bine toate ingredientele cu sosul, apoi se condimenteza dupa gust. Se lasa sa stea aprox. o ora la frigider inainte de servire ptr ca gusturile sa se imbine intre ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu crenvursti si castravete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (7)

Julie 1

16.08.2010, 08:55

No! ca nici eu nu pot pune decat 4! salata e foarte buna!

Adinacarla 1

20.08.2010, 12:14

buna, buna...dar nu vrea sa primeasca decat 4 furculite

jolygina 1

26.08.2010, 01:39

lipseste o furca aici o pun eu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata mexicana pe pat de salata verde