Salata cu cus-cus

de cristeena20 in Salate, 15 Mar 2014 | 7539 vizualizari

 

Este o salata usoara dar consistenta ce merge foarte bine ca si garnitura alaturi de carne sau preparate din carne

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de cus-cus (din acela marunt special care se face instant)
  • 1 cana supa de pui /sau apa fierbinte
  • 2 rosii bine coapte
  • 1/2 ceapa medie
  • ardei gras verde (1/4)
  • 1 castravete
  • 3-4 frunze de salata verde
  • sare, piper, ulei de masline , otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu cus-cus:

- Punem apa /supa la fiert si turnam peste cus-cus si lasam 5 minute. Apoi amestecam usor cu o lingura sa se desfaca boabele . 

- Rosiile le taiem cubulete; la fel procedam cu ardeii si cu castravetele ; ceapa o tocam marunt iar salata verde o taiem fasii.

- Amestecam toate ingredientele si la final temperam cu sare, piper, ulei de masline si otet. 

- Se serveste alaturi de carne sau preparate din carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

bianca92 1

16.03.2014, 01:39

niciodata nu m-am gandit sa folosesc cus-cus in salata dar e o idee buna

MotanLaOale 1

16.03.2014, 09:46

Panacris 1

25.03.2014, 08:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata Rio Mare, cu cus-cus