Salată cu legume și tofu

de Panacris in Mancaruri de post, 5 Apr 2013 | 5480 vizualizari

 

O salată inventată ad-hoc! Deși e inventată din mers, e garantată Panacris! Spor la treabă!

 

INGREDIENTE

  • brocoli 1 buchet cca. 300 g,
  • dovlecei 3 bucăți,
  • roșii 4 bucăți,
  • ardei gras rosu 1 bucată,
  • ulei de măsline,
  • sare iodată,
  • ceapă verde 3 fire,
  • leurdă 10 fire,
  • mărar verde 1 legătură,
  • tofu cu ardei cca. 100 g,
  • ulei de arahide.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată cu legume și tofu:

Brocoli, dovleceii, roșiile se spală se curăță, se feliază, se asezonează de sare, piper și ulei de măsline. Legumele se pun la gătit în Friteuza Tefal, sau într-o tigaie DryCoker;), cca. 30 de minute. Între timp ceapa verde, leurda și mărarul se curăță, apoi se toacă mărunt. După ce s-au copt legumele, se adaugă amestecul de verdețuri și brânza tofu aromată cu ardei. Se strpoește cu puțin ulei de arahide, se lasă la rece cca. 15 minute, apoi se servește ca atare sau cu crutoane. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată cu legume și tofu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida