Salata cu ou

de Alexandra Burz in Salate, 20 Mar 2014 | 8572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • o jumatate telina mica
  • 2 cartofi
  • 1 ou
  • 2 ridichi
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline extravirgin
  • otet din mere
  • o lingurita de miere
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu ou:

Curatam si spalam bine legumele.

Cartofii si oul le punem impreuna la fiert.

Morcovul si telina ii dam pe razatoarea mare.

Ceapa, usturoiul si ridichiile le feliem rondele subtiri

Curatam oul si cartofii fierti tare.

Cartofii ii taiem rondele si oul in patru bucati egale.

Intr-un bol punem morcovul, telina, ceapa usturoiul si ridichiile.

Asezonam cu sare si piper.

Adaugam uleiul, otetul si mierea.

Omogenizam.

Pe o farfurie asezam rondelele de cartof, adaugam compozitia obtinuta mai sus si deasupra punem oul.

Stropim cu putin ulei de masline sa improspatam.

TIPS-URI

1

Puteti adauga si pipept de pui prajit sau bucati de ton.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati cu ou fiert