Salata cu pui, ciuperci si porumb

de MotanLaOale in Salate, 9 Aug 2021 | 4391 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (600g)
  • 400g porumb
  • 400g ciuperci (conserva)
  • 300g castraveti murati
  • 300g gogosari murati
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • MAIONEZA
  • 2 galbenusuri crude
  • 2 lingurite mustar
  • 300ml ulei
  • zeama de lamaie
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu pui, ciuperci si porumb:

Pieptul de pui se curata, se spala, se pune la fiert in apa cu sare.

Cand este facut se lasa la racit si se taie cuburi mici.

Porumbul se fierbe in apa, se scurge si se lasa la racit.

Ciupercile se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se calesc ciupercile pana raman fara zeama.

Se pune sare si piper si se adauga si pieptul taiat cubulete si se mai caleste putin.

Se ia de pe foc si se lasa la recit.

Castravetii si gogosarii se toaca marunt si se scurg de zeama prin stoarcere.

Se face maioneza mixand si turnand uleiul cate putin si potrivind gustul cu sare si zeama de lamaie.

Se pun toate ingredientele intr-un castron si se gusta de sare si piper.

Se adauga maioneza, se amesteca bine si este gata.

Se poate orna daca se pune pe masa festiva.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pui, ciuperci si porumb" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
3 salate la borcan