Salata cu sardine afumate, mar si portocala

de mihaelar63 in Salate, 18 Mar 2019 | 2241 vizualizari

 

  Ce mi-a mai placut sa adaug mar si portocala  la o salata conventionala cu sardine afumate. O nebunie de combinatie si arome !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie sardine afumate in ulei de masline
  • 6 ridichi rosii
  • 6 masline
  • 1 mar rosu
  • 1 portocala
  • 1 castravete mare verde
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 lingura seminte mustar
  • 1 lingura zeama lamaie -sau otet de mere
  • piper negru brazilian macinat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu sardine afumate, mar si portocala:

  1. Conserva de sardine afumate se desface si se pune intr-un bol.
  2. Adugati semintele de mustar mai intai. Acestea vor avea timp astfel sa se  ,,hidrateze'' usor .
  3. Castravetele . Acesta se taie rondele.
  4. Curatati si spalatiridichile. Taiati-le de asemenea rondele.
  5. Ceapa rosie se curata si se toaca marunt.
  6. Spalati marul. Taiati marul cubulete.
  7. Portocala se curata si se taie marunt.
  8. Amestecati toate ingredientele pregatite impreuna cu pestele si maslinele .
  9. Acriti cu zeama de lamaie sau otet de mere. Sarati usor. Piparati.
  10. Gustati si dregeti daca mai este nevoie cu condimente sau zeama de lamaie.

                    Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca va este pe plac puteti inlocui portocala cu pomelo .

2

Salata se poate prepara si cu peste afumat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu sardine afumate, mar si portocala" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de legume si verdeata, cu ton