Salata de boeuf

de AndreeaMaria in Salate, 21 Noi 2010 | 5266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 3 morcovi
  • un borcan de castraveti in otet
  • un borcan de gogosari in otet
  • 400 gr mazare (eu am luat de la Bonduelle si a fost f buna)
  • 200 gr amestec de legume mexican
  • 5 oua,ulei,mustar,o jumatate de lamaie  (pentru maioneza)
  • 1 piept de pui

 

Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Maioneza

Fierbeti doar 3 oua,iar la celelalte 2 le separati galbenusul de albus.

Dupa ce s-au fiert (trebuie sa fie tari galbenusurile) le sfaramati cu o furculita,apoi adaugati si celelalte 2 galbenusuri crude si le amestecati cu o lingura de lemn. Incepeti sa puneti putin ulei si amestecati in continuu; mai adaugati din cand in cand si cate o lingurita de mustar si putina zeama de lamaie. Amestecati si adaugati ulei pana obtineti cantitatea dorita.

Albusurile de la ouale fierte le taiati in bucatele si le puneti in salata.

Salata

Cartofii in coaja,morcovii si pieptul de pui se fierb, in vase separate.

Dupa ce s-au fiert,curatati cartofii de coaja si ii taiati in cubulete. Toate celelalte legume (morcovii,castravetii,gogosarii) si pieptul de pui le taiati ,de asemenea, in cubulete.

Fierbeti si amestecul de legume mexican ~15 minute.

Mazarea o scurgeti de zeama.

Adaugati toate acestea intr-un vas mare, le amestecati usor cu o lingura de lemn si adaugati maioneza.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de primavara