Salata de boeuf

de Bucataria_Portocalie in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 4826 vizualizari

 

Eu as manca la orice ora salata boeuf, imi place mult! Va prezint varianta mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc
  • 1 kg cartofi
  • 6 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2-3 pastarnaci
  • 3, 4 castraveti murati
  • sare, piper, 2 linguri mustar
  • maioneza
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Punem muschiul la fiert, dupa ce indepartam spuma adaugam toate legumele. La mine nu au intrat si cartofii in vas asa ca i-am fiert la urma. Dupa cum vedeti am facut un castron maare de salata. Buun, dupa ce au fiert toate legumele si carnea, le taiem cuburi, le punem intr-un caston mai mare, adaugam sare, piper, 2 linguri de mustar si amestecam bine. Sa nu uitati de castraveti! Acum e momentul sa folosim si maioneza, nu va zic in ce cantitate, fiecare tot dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

madi_marin 1

10.03.2010, 18:54

si eu as manca in fiecare zi...

mihaelar63 1

11.03.2010, 00:47

trebuie sa gatesc numai de post , dar o pot face cu maioneza falsa ,

nadina73 1

11.03.2010, 02:05

da mihaela sa sti ca e grozava cu moianeza de post,merita incearc-o e super buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pasare in corset-retata lui Vlad