Salata de boeuf cu linte si conopida

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2014 | 11897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi
  • 1/2 piept de pui
  • 1/2 borcan de mazare
  • 1/2 cutie de linte rosie fiarta
  • 4-5 castraveti murati
  • cateva buchetele de conopida
  • 2 morcovi
  • 2 cepe verzi
  • 3-4 linguri maioneza facuta in casa
  • sare/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf cu linte si conopida:

Pieptul de pui si pune la fiert impreuna cu morcovii,la fel si cartofii se pun separat la fiert in coaja.

Intr-o craticioara mica se pune apa la fiert iar cand a dat in clocot se adauga buchetelele de conopida pentru 15 minute.

Cartofii se curata de coaja cat sunt inca calzi,se lasa sa se raceasca dupa care se taie cuburi.

Pieptul se pui si morcovii se taie tot cuburi,se amesteca cu cartofii si conopida scursa de zeama.

Lintea se da sub jet de apa si se lasa la scurs.

Ceapa verde se toaca cat mai marunt.

Castravetii se taie cubulete mici.

Se amesteca toate ingredientele,impreuna cu sare,piper si maioneza.

Se pune 30 minute la rece dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf cu linte si conopida" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf