Salata de cartofi

de Nadyne in Salate, 17 Noi 2016 | 10986 vizualizari

 

O minunatie de salata, cremoasa, usor si rapid de preparat....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi roșii
  • 4-5 linguri maioneză
  • 3 linguri smantana
  • 3 ouă fierte
  • 1 castravete murat
  • 1 gogosar murat
  • masline fara samburi
  • 1 lingură muștar
  • 1 lingură oțet cu miere
  • sare, piper
  • 1 ceapă roșie medie cubulețe
  • 3 fire ceapa verde tocate
  • 1 ardei roșu
  • 1 leg mica patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi:

Curatam, spalam si punem la fiert cartofii taiati cubulete. Dupa ce s-au fiert, ii lasam la racit intr-o strecuratoare. Fierbem si ouale tari.

Amestecam maioneza cu smantana, mustarul, otetul si adaugam castravetele si gogosarul taiate marunt, ceapa rosie taiata pestisori si cea verde, rondele, ardeiul taiat cubulete.

Transferam cartofii raciti complet intr-un bol incapator, adaugam dressing-ul, maslinele, ouale taiate sferturi si patrunjelul tocat marunt.

Potrivim de sare si piper, amestecand usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Panacris 1

18.11.2016, 12:23

Ooo, chiar n-am mai făcut de mult timp. Multumim pentru idee!

Gherca Daniela 1

19.11.2016, 09:20

Rahela Velicu 1

20.11.2016, 20:25

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu maioneza