Salata de cartofi interbelica

de Bucataras Diana in Salate, 18 Sep 2018 | 2426 vizualizari

 

Provocarea GastroArt

 

INGREDIENTE

  • 750 g cartofi
  • 100 g masline cu gogosari
  • 75 g masline kalamata fara samburi,
  • 75 g masline negre fara samburi
  • 2 cepe rosii
  • cca 300 g castraveti murati in saramura
  • ulei
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi interbelica:

Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in coaja in apa cu sare.

Intre timp feliem maslinele, curatam ceapa si o taiem julien. Dupa ce au fiert si s-au racorit cartofii, ii taiem cuburi si ii asezonam cu putina sare.

Adaugam ceapa, maslinele feliate, ulei dupa gust si amestecam usor. Feliem castravetii si ii aruncam peste cartofi, potrivim gustul de sare si servim.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

aveti grija la sare avand in vedere ca maslinele si castravetii sunt sarati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi interbelica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Ancutsa 1

19.09.2018, 19:29

Rocsi 1

19.09.2018, 19:35

Salata de cartofi este una pe placul meu. Ce-i drept, dau ceapa la o parte, dar imi place!

mirela0911 1

21.09.2018, 10:04

Servesc din salata ta!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu ceapa rosie